Map

Residentie Driespoort: De omgeving

Een uiterst goede ligging bij het centrum van de stad en groen

Residentie Driespoort geniet een uiterst goede ligging bij het centrum van de stad, met alle voorzieningen vlakbij, dit vooral dankzij Driespoort Shopping en de winkelas van Deinze. Stad Deinze biedt alle belangrijke voorzieningen en werkt volop aan de toekomst. Zo is er recent een knap administratief centrum gebouwd, bouwt men volop aan de academies en is er in 2017 een cultureel centrum gepland. Bekijk de ambitieuze plannen van Deinze in de brochure "Deinze 2020".

Download de brochure "Deinze 2020"

Centrale ligging, vlot bereikbaar en vlakbij het groen

 • Centrum as, Deinze

  Deinze heeft grootse plannen, de lokale overheid investeert zwaar in nieuwe infrastructuur en een beter imago voor de stad. Er is een masterplan opgesteld waarin onder meer de centrumstraat wordt uitgebreid tot een as waarvan Driespoort shopping en Driespoort residenties het beginpunt zullen flankeren. Geniet in Driespoort residentie van de rust van kleinschalige residentie en het comfort van een goede ligging, dichtbij alles.

 • Vlakbij station Deinze

  € 1.500.000 is het bedrag dat de NMBS investeert in het station van Deinze en de buurt errond. Zo wordt het station volledig vernieuwd en komen er heel wat extra parkeerplaatsen. Het station van Deinze is op het spoorwegennetwerk excellent gelegen nl. op de lijn De Panne - Brussel - Zaventem. Vanuit Driespoort bent u in amper 1 uur tijd zonder overstappen op Brussels Airport.

 • Op 5 min. van E17

  Zeer welkom in de buurt is de Europese snelweg, de E17, die op amper 5 min. rijden ligt. Zo bent u in geen tijd bij u familie, vrienden, ... en omgekeerd.

 • Vlakbij het groen

  Een dagje picknicken in de zon of spelen in de sneeuw? Het kan allemaal in het stadsbos van Deinze gelegen aan de rand van de stad bij Driespoort. Het bos heeft zich genesteld rond de Astenedreef, een prachtige oude lindedreef die de Gampelaerehoeve verbindt met Vakantiecentrum De Ceder.

 • Petegem

  Driespoort ligt in Petegem de grootste randgemeente van Deinze, die grote gemeenschap brengt heel wat met zich mee van scholen voor uw kinderen tot een heus sportcomplex voor de gemeenschap.

 • Driespoort Shopping

  Wonen in Driespoort residentie betekend ook kunnen gaan winkelen, letterlijk aan de overkant van de straat.
  Lees meer over Driespoort Shopping


Video: Residentie Driespoort

Meer info? Contacteer ons

Interesse in een royale loft of exclusieve penthouse in Residentie Driespoort? Wenst u een bezoek te brengen aan onze kijk-penthouse ter plaatse?

Contacteer ons op onderstaand adres of via het contactformulier.

 • Projectontwikkelaar De Kortrijkse Toren
 • IZ 5 - De Tonne 73
 • B-9800 Deinze