Map

Aanbod

De loften en penthouses in Residentie Driespoort zijn stuk voor stuk hedendaagse woningen met een zeer hoge graad van comfort. Hier kan u uw droomwoning verwerven met 2, 3 of 4 slaapkamers, ruim terras en 1 of 2 badkamers. De woningen worden naar keuze afgewerkt of casco verkocht. Bel of mail ons voor meer inlichtingen en plannen.

Wil u zien hoe een loft er ingericht uitziet? Bekijk de beelden van van de beelden "Kijkweekend Lofts" en "Open kunstatelier in Driespoort Residentie"

Loft 1.1

Loft 1.1 is een ruime casco loft van maar liefst 166m2 met zuidwest terras van 40m2
Loft 1.1 ligt op de eerste verdieping, en heeft lichtinval aan de noord-, de oost- en de zuidkant. Het terras is overdekt, zodat u het ook in het tussenseizoen kan gebruiken.

Bekijk prijs en details Loft 1.1

Loft 1.2

Loft 1.2 is verkocht.

Loft 1.3

Loft 1.3 is een luxueuze casco loft van 148m2 met zeer groot terras van 28m2, dat zuidwest georiënteerd is.
Loft 1.3 ligt op de eerste verdieping, en heeft lichtinval aan de zuidwestkant. Het terras is overdekt, zodat u het ook in het tussenseizoen kan gebruiken.

Bekijk prijs en details Loft 1.3

Penthouse 2.1

Penthouse 2.1 is verkocht.

Penthouse 2.2

Penthouse 2.2 is een strakke ruime casco penthouse met groot zuidwest gericht terras. De oppervlakte van deze penthouse bedraagt maar liefst 136m2, waardoor u naar eigen voorkeur kan inrichten (2 slaapkamers en 2 badkamers of 3 slaapkamers en 1 badkamer,....). Het terras is 30m2 groot en zongericht van 's morgens tot 's avonds.

Bekijk prijs en details Penthouse 2.2

Penthouse 2.3

Deze unieke casco penthouse met een oppervlakte van maar liefst 168m2 en een zuidwest georiënteerd terras van 26m2. Kan naar eigen voorkeur kan inrichten met bijvoorbeeld 3 of 4 slaapkamers en 2 badkamers. Het terras is 26m2 groot en zongericht van 's morgens tot 's avonds.

Bekijk prijs en details Penthouse 2.3

Meer info? Contacteer ons

Interesse in een royale loft of exclusieve penthouse in Residentie Driespoort? Wenst u een bezoek te brengen aan onze kijk-penthouse ter plaatse?

Contacteer ons op onderstaand adres of via het contactformulier.

  • Projectontwikkelaar De Kortrijkse Toren
  • IZ 5 - De Tonne 73
  • B-9800 Deinze