Map

Penthouse 2.3

Penthouse 2.1 is verkocht. U kan deze penthouse op afspraak bezichtigen, om U een idee te vormen van de mogelijkheden die wij aanbieden.

Penthouse 2.3 is één van de parels in Driespoort Residentie. Deze unieke nieuwbouw penthouse met een oppervlakte van maar liefst 168m2 en een zuidwest georiënteerd terras van 26m2. De verkoop wordt opgevat in de casco formule, waardoor u naar eigen voorkeur kan inrichten met bijvoorbeeld 3 slaapkamers en 2 badkamers of 4 slaapkamers en 1 badkamer. Het terras is 26m2 groot en zongericht van 's morgens tot 's avonds.
De afwerking met geïsoleerde betonnen muren in combinatie met driedubbele aluminium ramen in donkere kleur geven deze penthouse een exclusieve en warme uitstraling.
U koopt in deze casco formule een lege ruimte zonder binnenmuren of technieken. Uw vrijheid om naar eigen smaak en behoefte in te richten is daardoor nagenoeg onbeperkt. Door het gebruik van modulaire wanden blijft de bouwkost voor de afwerking bovendien lager dan in traditionele bouwprojecten. U zet de wanden bovendien waar u wil, en bepaalt zelf de indeling van uw droomwoning.
Door de ver doorgedreven graad van isolatie kan u desgewenst afwerken tot E30-peil, en in de toekomst sterk besparen op uw energiebehoefte.

Als uw tijdsbestek u niet toelaat deze woning zelf in te richten, stellen wij u graag een interieur voor, en voeren met genoegen de volledige afwerking voor u uit. Binnen uw budget en smaak, en uitgevoerd in duurzame materialen.

Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van een mogelijk interieur voor deze penthouse.


Wil u graag dit pand bezichtigen of meer info? Contacteer ons vrijblijvendMeer info? Contacteer ons

Interesse in een royale loft of exclusieve penthouse in Residentie Driespoort? Wenst u een bezoek te brengen aan onze kijk-penthouse ter plaatse?

Contacteer ons op onderstaand adres of via het contactformulier.

  • Projectontwikkelaar De Kortrijkse Toren
  • IZ 5 - De Tonne 73
  • B-9800 Deinze