Map

Loft 1.3

Loft 1.3 is een luxueuze nieuwbouw loft van148m2 met zeer groot terras van 28m2, dat overdekt is en zuidwest georiënteerd. 
Met een laag energiepeil, 3-voudige ramen, grote drempelloze lift, doorgedreven isolatie en rijkelijke lichtinval voldoet deze loft aan de strengste hedendaagse normen van wooncomfort. Een strak en eigentijds interieur met industriële accenten en inrichting met 2, 3 of 4 slaapkamers behoort tot de mogelijkheden. E30-peil en verhoogd akoestisch comfort zijn optioneel mogelijk. Loft 1.3 ligt op de eerste verdieping, en heeft lichtinval aan de zuidwestkant. Het terras is half overdekt, zodat u het ook in het tussenseizoen kan gebruiken.

U kan deze loft casco of ingericht aankopen, en zelf de indeling en het interieur bepalen.
Garage of staanplaats ondergronds kan optioneel. De oprit van het gebouw is verwarmd, zodat u ook bij vriesweer gemakkelijk naar buiten rijdt! Wil u graag dit pand bezichtigen of meer info? Contacteer ons vrijblijvend
U vindt hieronder enkele voorbeelden van het interieur. Dit zijn niet bindende voorbeelden, U krijgt immers volledige vrijheid om uw interieur zelf te bepalen.

Meer info? Contacteer ons

Interesse in een royale loft of exclusieve penthouse in Residentie Driespoort? Wenst u een bezoek te brengen aan onze kijk-penthouse ter plaatse?

Contacteer ons op onderstaand adres of via het contactformulier.

  • Projectontwikkelaar De Kortrijkse Toren
  • IZ 5 - De Tonne 73
  • B-9800 Deinze