Map

Loft 1.1

Loft 1.1 is een ruime loft met in totaal maar liefst 166m2 oppervlakte en met overdekt zuidwest terras van 40m2. Met een laag energiepeil, 3-voudige ramen, grote drempelloze lift, doorgedreven isolatie en rijkelijke lichtinval voldoet deze loft aan de strengste hedendaagse normen van wooncomfort. Een strak en eigentijds interieur met industriële accenten en inrichting met 2, 3, 4 of zelfs 5 slaapkamers behoren tot de mogelijkheden. E30-peil en verhoogd akoestisch comfort zijn optioneel mogelijk. 
Loft 1.1 ligt op de eerste verdieping, en heeft lichtinval aan de noord-, de oost- en de zuidkant. Het terras is overdekt, zodat u het ook in het tussenseizoen kan gebruiken.

Deze loft wordt u aangeboden in casco afwerking : u staat zelf in voor binnenmuren en inrichting, en dit volgens uw eigen smaak en behoefte.

Garage of staanplaats ondergronds kan optioneel. De oprit van het gebouw is verwarmd, zodat u ook bij vriesweer gemakkelijk naar buiten rijdt! 


Wil u graag dit pand bezichtigen of meer info? Contacteer ons vrijblijvend
U vindt hieronder enkele voorbeelden van het interieur. Dit zijn niet bindende voorbeelden.

 

 Meer info? Contacteer ons

Interesse in een royale loft of exclusieve penthouse in Residentie Driespoort? Wenst u een bezoek te brengen aan onze kijk-penthouse ter plaatse?

Contacteer ons op onderstaand adres of via het contactformulier.

  • Projectontwikkelaar De Kortrijkse Toren
  • IZ 5 - De Tonne 73
  • B-9800 Deinze