Map

Het complex Driespoort is het nieuwe landmark in Deinze : de ingang van de stad aan de Gaversesteenweg wordt gevormd door een gloednieuw complex met winkels, door kantoren en door luxueuze appartementen.

In Residentie Driespoort ligt de nadruk op exclusiviteit, comfort, ruimte, licht, afwerking en energiezuinigheid. In dit gebouw wordt enkel gebruik gemaakt van de allerbeste materialen die de markt te bieden heeft : een stevige betonskelet ruwbouw, driedubbel glas in extra isolerende aluminium profielen, 18cm dikke vloerisolatie, ontdubbelde akoestische wanden, automatisch ventilatiesysteem en desgewenst een warmtepomp met vloerverwarming en -verkoeling.

Het aanbod is beperkt om het wooncomfort zo groot mogelijk te houden : In Residentie Driespoort kiest u één van de resterende ruime lofts of penthouses met oppervlaktes van 136m2 tot 168m2. De Zuidwest gerichte terrassen zijn maar liefst 26m2 tot 58m2 groot. Optioneel kan u een ondergrondse garage of staanplaats aankopen.

 

Voor elke koper hebben wij het ideale interieurconcept : u kiest immers zelf in welke mate en hoe u uw toekomstige woning wenst te laten inrichten of zelf inricht: casco als lege ruimte, waarbij u zelf indeling, technieken en afwerking voorziet. Of afgewerkt op keuken, badkamer, vloer en schilderwerken na. Of volledig afgewerkt. Wij werken graag het ideale scenario met u uit.Meer info? Contacteer ons

Interesse in een royale loft of exclusieve penthouse in Residentie Driespoort? Wenst u een bezoek te brengen aan onze kijk-penthouse ter plaatse?

Contacteer ons op onderstaand adres of via het contactformulier.

  • Projectontwikkelaar De Kortrijkse Toren
  • IZ 5 - De Tonne 73
  • B-9800 Deinze